Új generációs mosdókkal szerelik fel 2025-től a Boeing 737-eseket

Forrás: turizmus.com

 2022. január 13. 17:29

A Collins Aerospace 2025-től új generációs mellékhelyiséget szállít a Boeing 737-esekhez. A Collins 2013-óta gyártja a 737-esek mosdóit, az új termék 2025-től lesz elérhető a típuson.

A számos érintésmentes funkciót kínáló, s a megrendelők igényeire szabható mellékhelyiségek üzemeltetését és karbantartását számítógépes rendszer segíti majd – tudta meg az Airportal.hu.

A Collins Aerospace – mint az amerikai repülőgépgyártó mellékhelyiségeinek beszállítója – közölte, hogy a Boeing 737-esek teljesen új tervezésű, moduláris kialakítású mosdói 12 különböző helyre szerelhetők be a fedélzeten, könnyen és gyorsan a légitársaságok egyedi arculatához igazíthatók, vagy a lízingcégek bérlőinek igényeire szabhatók, beleértve a legmodernebb mikroledes megvilágítást és az esztétikai elemeket is.

A Collins Aerospace 2025-től új generációs mellékhelyiséget szállít a Boeing 737-esekhez

Fotó: www.facebook.com/collinsaerospace

Az alapcsomag részeként a világítás és a vízcsap is érintésmentesen kezelhető, emellett a megrendelők kérhetik ezt a funkciót a WC-öblítéshez, a szappanadagolóhoz, a szemeteshez, valamint a WC-fedélhez és ülőkéhez is.

A megrendelők választhatnak a különböző méretű és elrendezésű modulok közül, és a mozgáskorlátozott utasok számára is könnyen használható mellékhelyiségeket szerelhetnek a gépeikbe.

Az üzemeltetők munkáját könnyíti, hogy a funkciókat egy központi számítógépes rendszer irányítja, amely figyeli az egyes alkatrészek működőképességét, előre jelzi a karbantartási igényt, vagy ha utántöltés szükséges valamely higiéniai terméknél.