Új Hahn Air-partnerek

Forrás: turizmus.com

 2019. március 04. 11:23

A két új partner a nepáli President Travel & Tours által képviselt Kathmandu központú Buddha Air és a tanzániai Precision Air.

A Buddha Air jegyei a Hahn Air partnerséget követően mostantól értékesíthetők a GDS rendszerekben H1 codeshare járatszám alatt Hahn Air okmányon. A  Buddha Air regionális légitársaság Nepál és India 13 városába repül ATR42-300 és ATR 72-500-as típusú gépeivel. Bázisa a kathmandui Tribhuvan International Airport-on (KTM) van. Főbb belföldi és nemzetközi célállomásai: Biratnagar (BIR), Bhadrapur (BDP), Bharatpur (BHR), Dhangarhi (DHI), Janakpur (JKR), Nepalgunj (KEP), Pokhara (PKR), Simara (SIF), Surhket (SKH) és az indiai Varanasi (VNS).

Már értékesíthetők a Buddha Air és a Precision Air jegyei

Fotó: pixabay.com

A másik új interline partner a tanzániai Precision Air, melynek repülőjegyei mostantól kiállíthatók a Hahn Air HR-169-es jegy stockján az Abacus, Amadeus, Apollo, Galileo, Sabre, Sirena Travel, Travelsky és Worldspan foglalási rendszerekben. A légitársaság hubja Dar-es-Salam-ban (DAR) található, és jelenleg három ország tíz városába üzemeltet járatokat. Precision Air Dar-es-Salamból a a következő repülőterekre repül: Arusha, Bukoba, Kilimanjaro, Kahama, Mtwara, Mwanza, Tabora, Zanzibar, Seronera, Nairobi és Entebbe. A nemzetközi járatok Entebbe (Uganda) és Nairobi (Kenya) között repülnek, belföldön pedig nyolc városba teljesitenek szolgálatot. A légitársaság flottája ATR42-500, ATR42-600 valamint ATR72-500-as gépekből áll. A Precision Air április 1-től indítja járatát Dodomába heti hat alkalommal, amiből négy közvetlen,  kettő pedig egy  Kilimadjaró-i leszállással üzemel.

Kapcsolódó cikkek

20 új Hahn Air partner

2018. október 25.