Új Hahn Air szolgáltatás: X1-AIR

Forrás: turizmus.com

 2019. november 12. 14:13

A Hahn Air rendszerhez codeshare alapon H1 járatszám alatt foglalható és Hahn Air okmányon kiadható repülőjegyek után bevezették az X1 járatszámot.

A Hahn Air új codeshare partnerei esetében számos légitársaság jegyei már X1 járatszám alatt foglalhatók, ezzel is bővítve a HR-okmányon a GDS-ben kiadható légitársaságok számát.

Jelenleg X1 járatszám alatt az Amadeus, Sabre és hamarosan Travelport GDS-ekben a következő légitársaságokra lehet foglalni és Hahn Air okmányon jegyet kiadni: Air Panama (7P) Panama, ASL Airline France (5O) Franciaország, Azur Air Ukraine (QU) Ukrajna, Jam Airlink Express (J0) Jamaikai, Mayair (5G) Mexikó, Ulendo Airlink (W4) Malawi, Westair Aviation (WV) Namíbia és Wildcat Touring (WC) USA.

Low cost-légitársaságok is csatlakozhatnak az értékesítési rendszerhez

Fotó: Pixabay

Az X1-AIR jó indirekt értékesítési lehetőséget biztosít olyan légitársaságok számára, amelyeknek nincs, vagy csak korlátozott, indirekt eladási lehetőségük van. Újdonság, hogy a low-cost légitársaságok is csatlakozhatnak az értékesítési rendszerhez – tájékoztatott Sárdi Rezső, a Hahn Air magyarországi marketingpartnerének képviselője.