Új kabintermék az Air France hosszútávú járatain

Forrás: turizmus.com

 2023. január 23. 15:27

Január 20-án szállt fel az első olyan Boeing 777-300ER, amelyen már az AirFrance megújult kabinterméke érhető el az utasok számára. A Fontainebleau névre keresztelt repülőgép Párizs-Charles de Gaulle Nemzetközi Repülőtérről New Yorkba repült.

Az Air France flottájában további 12 Boeing 777-300ER kabinfelújítása van folyamatban, az érintett gépek forgalomba állításával fokozatosan válik elérhetővé egyre több járaton az új szolgáltatás - közölte a légitársaság. A felújításnak köszönhetően minden üzleti osztállyal rendelkező repülőgépen teljesen sík ággyá alakítható ülések lesznek, 2023 év végéig pedig a regionális flottán kívül minden repülőgépen elérhető lesz a fedélzeti Wi-Fi szolgáltatás.

Az új utazási élmény

Az üzleti osztályon 48 ülőhely áll rendelkezésre, amelyek az új formatervezésnek köszönhetően az eddiginél is kényelmesebbek. A tervezés során három fő szempontérvényesült: minden szék teljesen sík ággyá alakítható, rendelkezik folyosókapcsolattal és teljesen privát terünk lehet, a suite kialakításnak és a mobil elválasztó falnak köszönhetően.

airfrance

A felújításnak köszönhetően minden üzleti osztállyal rendelkező repülőgépen teljesen sík ággyá alakítható ülések lesznek

Fotó: Air France

Az utasok szórakoztatásáról egy 17,3 hüvelyk képátmérőjű, 4K felbontású monitor, illetve fedélzeti szórakoztató rendszer, valamint zajszűrő fejhallgatók gondoskodnak, de a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően az utasok a saját eszközeiket is csatlakoztathatják.

A Premium Economy osztályon az Airbus A350-eseken már megismert kialakítás fogadja az ügyfeleket: 96 centiméter lábhely áll rendelkezésre, az áttervezett ülések 124 fokban dönthetők és szélesebbek, mint a korábbi ülések. Minden székhez USB-A és USB-C csatlakozó és zajszűrős fejhallgató tartozik.

airfrance

A Premium Economy osztályon 96 centiméter lábhely áll rendelkezésre, az áttervezett ülések 124 fokban dönthetők és szélesebbek, mint a korábbi ülések

Fotó: Air France

Az Economy osztályon 273, a piacon elérhető legkényelmesebb férőhely található: az ülések 43 centiméter szélesek, 119 fokban dönthetők és 79 centiméter lábteret biztosítanak, a háttámla ergonomikus kialakítású.

airfrance

Az Economy osztályon az ülések 43 centiméter szélesek, 119 fokban dönthetők és 79 centiméter lábteret biztosítanak

Fotó: Air France

A Premium Economy és Economy osztályon is 13,3 hüvelyk képátlójú, 4K felbontású monitoron keresztül érhető el a fedélzeti szórakoztató rendszer, amely több mint 1500 órányi multimédia tartalmat kínál. A Bluetooth-csatlakozás ezeken az osztályokon is biztosított.