Új katalógus a Fehérvár Travelről

Forrás: turizmus.com

 2015. február 19. 12:20

Megjelent a Fehérvár Travel nyári prospektusa, mely ismét gyarapodó tartalommal, 148 oldalon csábítja az utazni vágyókat 118-féle programajánlattal (46-féle repülős és 76-féle buszos utazás), összesen 512 időpontban – mind az öt kontinensen.

A tavalyi katalógus valamennyi programja megtalálható a kiadványban, és szokás szerint idén is tartogat újdonságokat utasai számára az iroda – tovább bővült a németországi és a horvát utak sora, valamint egy szerbiai körutazás egészíti még ki a déli határainkon túli desztinációkat.

A katalógust böngészve még egyéb érdekességekre is bukkanhatunk:

  • 2015 tavaszán újabb két vadonatúj luxusautóbusszal bővül a Fehérvár Travel flottája, egy holland VDL-FUTURA FHD2 és egy német SETRA 515 HD típusúval. Az előbbit 2012-ben, ez utóbbit pedig 2014-ben választották Európában az év autóbuszának.
  • A 2014-es fotópályázat résztvevői között összesen 2.000.000 Ft értékben osztottak ki nyereményeket, a katalógusban 84 gyönyörű utaskép kapott helyet.
  • A Fehérvár Travelnél 2003 tavasza óta egyszer sem fordult elő, hogy egy meghirdetett utazást visszamondtak volna azért, mert nem jött össze a minimális utaslétszám. Azóta már több mint 4800 csoport érkezett haza sikeresen.
  • A Fehérvár Travel Alapítvány a Karitásszal együtt egy mintaprogramot valósít meg azzal, hogy Magyarországon az elsők között teremti meg a fogyatékkal élő embertársainknak a lehető legteljesebb élet feltételeit. Az alapítvány egy nagyméretű, kertes családi házat vásárolt, ahol 12 fogyatékos személy élhet kétágyas szobákban, szakszerű gondozás mellett. A korábbi szigorú, intézményi ellátáshoz képest ez a forma nem a korlátozásokra helyezi a hangsúlyt, hanem az önrendelkezésre, a minél önállóbb életre.
  • A „Téli előzetes”-ből kiderül, hogy az év vége felé várhatóan egy új egzotikus körutazás kerül majd a Fehérvár Travel programjai közé a következő címmel: „A Halong-öböltől Angkorig”. Vietnam, Laosz és Kambodzsa nevezetességeit mutatja majd be ez a program.
  • Található a katalógusban egy képgaléria az új irodaházról, és az is kiderül, hogy az irodaházhoz tartozó saját területen a Fehérvár Travel ingyenes parkolási lehetőséget biztosít ügyfelei számára.

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján az egy hónapig tartó előfoglalási időszakban a katalógus árualapjának kb. kétharmada értékesítésre kerül, ilyenkor naponta sok száz foglalás érkezik, ezért csúszások előfordulhatnak a megrendelések visszaigazolásában. A Fehérvár Travel munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák és az utasok megértését.