Új katalógus a Fehérvár Traveltől

 2013. szeptember 17. 14:17

Megjelent a Fehérvár Travel 2013/2014. évi téli programfüzete, mely a tavalyi téli katalógushoz képest tovább bővült, így már 45 különböző program közül választhatnak az utazni vágyók.

Ezek között 26 féle egzotikus és 19 féle európai buszos utazás található. Egyaránt gazdagodott az adventi, a szilveszteri és a karneváli, valamint az egzotikus utazások kínálata is.

A Fehérvár Travel a téli időszakban is „5*-os indulási garanciával" hirdeti utazásait. Az utazási irodánál immár több mint 10 éve egyszer sem fordult elő, hogy egy meghirdetett utazást visszamondtak volna azért, mert nem jött össze az induláshoz szükséges minimális létszám. A 4000-et jóval meghaladja az elmúlt tíz évben indított csoportok száma.

Az új irodaházzal kapcsolatban újdonság még a Fehérvár Travelnél, hogy a bürokrácia útvesztőin átjutva a cég augusztus 7-én végre megkapta a jogerős építési engedélyt, és augusztus végén elindult az építkezés. Az 1200 négyzetméter alapterületű többszintes épület 2014 tavaszára készül el a kivitelezővel kötött szerződés alapján.