Új kisfilmmel csábít hajókirándulásra a Mahart PassNave

Forrás: turizmus.com

 2018. november 19. 09:55

Az új kisfilm segítségével bebarangolhatjuk a Dunakanyar legszebb részeit, megismerhetjük a programhajók gasztronómiai és kulturális kínálatát, sőt a Mahart Tours külföldi útjaiból is szemezgethetünk.

Mindig nagy sóhajjal vesszük tudomásul, ha véget ér egy hajózási szezon, ezért örömmel tölt el bennünket, hogy a Mahart PassNave frissen elkészült kisfilmje milyen bámulatos élményeket ígér a következő hajózási szezonra is.

A film minden egyes jelenete annyira magával ragad bennünket, hogy legszívesebben már újra a fedélzeten ülnénk, türelmetlenül várva az indulást. Nincs izgalmasabb ugyanis annál a pillanatnál, amikor elfoglaljuk a helyünket egy kirándulóhajón, és induláskor meghalljuk a motor sokat ígérő játékos duruzsolását.

A hajózás élmény, amit azonnal megtapasztalunk, amint elhagyjuk a kikötőt. Boldogan lessük a körülöttünk fodrozódó hullámokat. Alig várjuk, hogy a Duna közepén haladva megcsodáljuk a környező hegyeket, a városok és falvak vidám piros tetős házait, és a parton viháncoló gyerekek arcára kiülő mosolyt, ahogyan a horgászbot mellett szurkolnak a ficánkoló halaknak.

 

A hajózás kihagyhatatlan program minden korosztály számára. Összeköthetjük egy várlátogatással, egy rég várt lovaglással, vagy akár egy kulináris élményekkel tarkított városnézéssel is. A lehetőségek tárháza végtelen.

A menetrendi hajózásnak köszönhetően bebarangolhatjuk a Dunakanyar legszebb részét, közben integethetünk Dömösnél a Remete-barlangnak, vagy a visegrádi Fellegvárnak. Az elénk táruló panorámának köszönhetően többször is visszakívánkozunk majd Zebegénybe, vagy Esztergomba, a Szentendrei-sziget pedig megmutatja nekünk festői szépségét.

A rendezvényhajó-flotta egyik büszkesége, a Budapest

Fotó: Mahart Passnave

Mindegy, hogy egy kényelmesen bandukoló kirándulóhajó járat, vagy egy kecsesen suhanó szárnyashajó járat mellett döntünk, az utazás felejthetetlen lesz. A városnéző sétahajó járatokról lehetőségünk nyílik megcsodálni a Duna közepéről Szentendre, Esztergom, vagy akár Visegrád szemet gyönyörködtető táját, míg a programhajókon elmerülhetünk a ránk váró kulturális programokban, illetve gasztronómiai élvezetekben.

A hosszabb utak szerelmesei pedig a Mahart Tours járatai között szemezgethetnek az egyre színesebb élményeket garantáló külföldi utazásokból.

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők helyszínéhez szintén a lehető legizgalmasabb választás egy rendezvényhajó bérlése, hiszen a kivilágított Budapestnél, vagy a Dunakanyar naplementéjénél mesésebb látványt nem is remélhetünk. A hajózás során az utazás élményét tovább fokozza a várakozás izgalma, az elsuhanó táj szépsége, és a dunai levegő furfangos fuvallata. Ez az élmény vár bennünket újra és újra, ha a MAHART Passnave járataival utazunk.

www.mahartpassnave.hu

(X)

Kapcsolódó cikkek