Új koncepció mentén mutatkozik be a belföldi kínálat az Utazáson

Forrás: turizmus.com

 2014. december 03. 17:12

Új koncepció mentén, önálló bemutatkozásra ad lehetőséget városoknak, kistérségeknek, TDM-szervezeteknek és turisztikai egyesületeknek a Hungexpo az Utazás 2015 kiállításon. Az önálló megjelenés nagyobb teret, kiemelt figyelmet, ezáltal több érdeklődőt jelent.

Az Utazás kiállítás Magyarország legnagyobb turisztikai rendezvénye, ahol évről évre külföldi országok és régiók, utazási irodák valamint hazai városok, régiók, tájegységek mutatkoznak be.

Az Utazás kiállításon a belföldi turisztikai kínálat hagyományosan részben a Magyar Turizmus Zrt. regionális standjain keresztül, részben pedig önálló települési, kisrégiós, egyesületi vagy magánszolgáltatói standokon mutatkozott be.

A TDM-rendszer felállásával a kiállításnak egyre több olyan partnere lett, akik a központi régiós standok köré szerveződve önálló arculattal, kiemelve a helyi szolgáltatók kínálatát jelentek meg.

Ezt a trendet követve a Hungexpo több új, önálló megjelenési csomagot dolgozott ki belföldi kiállítói számára. A csomagajánlatoknak köszönhetően kedvező feltételekkel, kiegészítő szolgáltatásokkal, a kiállító arculatához illeszkedő kisebb vagy nagyobb önálló standon jelenhetnek meg a partnerek.

A csomagajánlatok részleteit IDE kattintva találhatja meg.


A cég a 2015-ös kiállításon három csomagajánlat segítségével ad lehetőséget a belföldi kiállítók megjelenésére. A standokon való megjelenést több újdonsággal és programmal is támogatja a Hungexpo. A kiállítóknak lehetőségük lesz megjelenni a LEGO-ból épített, 200 négyzetméteres Magyarország térképen, amely 1 000 000 LEGO kockából épül majd fel a látogatók közreműködésével. Valamint 2015-ben először a kiállítók étteremmel is megjelenhetnek, ahol az adott régióra jellemző ízeket, ételeket és italokat árusíthatják a kiállításra érkezőknek.

A LEGO térkép mellett LEGO DUPLO medence és CHIMA gyerekjátszó várja a kisebbeket, közel 6 négyzetméteres LEGO mozaikfal a nagyobbakat, és óriás LEGO figurák gondoskodnak a jó hangulatról. A kiállításra belépőjegyet váltó látogatók között pedig vasárnap kisorsolnak egy 1 hetes Mauritius-szigeteki álomutazást.

A szervezők további látogatószám növelő akciókkal is készülnek. Korlátozott számban ingyenes belépők is elérhetők lesznek, valamint az AGROmashEXPO és a FeHoVa kiállításokra jegyet váltók 50 százalék kedvezménnyel mehetnek be az Utazásra.