Új korszak a fedélzeti érkezésben a Royal Caribbeannél

 2014. április 07. 22:34

A Royal Caribbean International fellebbentette a fátylat a fedélzeti étkezéssel kapcsolatos új elképzeléséről, mely a Quantum-osztályú hajók fedélzetén kerül bevezetésre. A Dynamic Dining vadonatúj kulináris élményt kínál.

A Royal Caribbean hajóinak fedélzetén a 18 éttermes koncepció biztosítja, hogy a Quantum of the Seas és az Anthem of the Seas utasai ugyanolyan gazdag és változatos éttermi kínálatból válogathassanak, mint a világ legkozmopolitább városaiban.

A főétterem átalakításával a vendégek öt ingyenes, teljes kiszolgálást biztosító étterem közül választhatnak, melyek nagyobb választékot és rugalmasságot biztosítanak, mint valaha. A vendégek teljes mértékben maguk irányítják kulináris utazásukat egy új, ügyes foglalási rendszer segítségével, mely lehetővé teszi számukra, hogy eldöntsék mikor, hol és kivel szeretnének vacsorázni, és hogyan öltözzenek esténként.

A Dynamic Dining újraértelmezi a hagyományos, közös főéttermet, s öt ingyenes, teljes kiszolgálást biztosító étterem várja az utasokat, mindegyik saját, jellegzetes konyhájával és különleges hangulatával, ami még bensőségesebb hangulatot és még változatosabb vacsora élményt nyújt estéről estére.

Info: www.RoyalCaribbean.com/QuantumoftheSeas