Új menedzsment dinamizálja a Weco Online-t

Forrás: turizmus.com

 2014. október 27. 11:40

A repjegy.hu valamint a hurrányaralunk.hu oldalakat is üzemeltető Weco Online Kft.-nél Habóczki Zsolt távozása után az ügyvezetői feladatokat ideiglenesen Horváth Balázs, a Weco Travel gazdasági vezetője látja el.

A vállalat szakmai irányítását pedig Holczinger Zoltán a repülőjegy-, valamint Péhl Beatrix, a túra-értékesítés üzletág vezetői veszik át.

Az átalakítás célja az, hogy a Weco Online Kft, valamint a hozzá tartozó online portfólió utazási márkái a korábbinál is magasabb szakmai színvonalon szolgálják ki ügyfeleiket, és megfeleljenek az alapításkor kitűzött célnak: biztosítani a minél egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb utazás- valamint repülőjegy-foglalást mindenki számára. Emellett a nemrég elindított repjegynet.hu oldal népszerűsítése is fontos szempontja volt az átalakításnak. A Weco Online Kft. ezt a szolgáltatását az utazási irodák számára alakította ki, amelyeknek a lényege, hogy a partnerek  saját online felületként is használhatják a repjegy.hu oldalt.

A Weco Online Kft. portfóliójához olyan utazási portálok tartoznak, mint a repjegy.hu vagy az utazási ajánlatokat  tartalmazó hurra-nyaralunk.hu, de a vállalat működteti a repulojegy.hu valamint a 2fly.hu oldalakat is. A Weco Online Kft. tulajdonosa a Weco Travel Kft., amely vezető szerepet tölt be a vállalati utazásszervezés területén.