Új, napi második járat Mumbai és Colombo között

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 24. 15:05

A Jet Airways november 5-től elindítja napi második járatát Mumbai és Colombo között. Az új járattal tovább bővül a Sri Lankára üzemelő repülőjáratok száma.

Budapesti kiindulással Londonon, Brüsszelen és Párizson keresztül Mumbai-ból már reggeli és esti járattal is eljuthatunk Colombóra (Sri Lanka).

A Jet Airways az Airbus A330-as repülőjáratát üzemelteti Mumbaiba. A business osztályon az ülések 180° fokban dönthetőek, de az Economy osztályon is  kényelmes, minden ergonómiai követelménynek megfelelő ülések találhatóak.

A Jet Airways jelenlegi flottája113 repülőgépből áll. A flotta átlagos életkora 5,2 év, így a légitársaság a világ egyik legfiatalabb gépparkjával rendelkezik.

A Jet Airways összesen 74 városba közlekedteti Indián belüli és nemzetközi járatait. Néhány fontosabb desztináció:  Abu Dhabi, Bahrain, Bangkok, Brussels, Colombo, Dammam, Dhaka, Doha, Dubai, Hong  Kong,  Jeddah, Kathmandu, Kuwait, London (Heathrow), Muscat, New York (Newark), Paris, Riyadh, Sharjah, Singapore and Toronto.

A légitársaság magyarországi képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.