Új országokkal bővült a HOTREC

Forrás: turizmus.com

 2018. április 26. 15:52

A HOTREC 76. közgyűlésén három ország szállodai szövetsége lépett be a tagok közé: ezután Grúzia, Lengyelország és Spanyolország is képviselteti magát a szervezetben.

„A grúz, a lengyel és a spanyol szállodaszövetség csatlakozása világosan mutatja, milyen sikeres a HOTREC az európai vendéglátóipar érdekeinek képviseletében. Az új tagokkal együttműködve pedig minden téren még hatékonyabbak lehetünk” – foglalta össze Susanne Kraus-Winkler, a HOTREC elnöke. Ketevan Meladze, a grúz szövetség elnöke azt emelte ki, hogy országának ez az első és a legnagyobb lehetősége arra, hogy a nemzetközi standardokhoz igazíthassa a grúz vendéglátóipar szolgáltatásait. Reméli, hogy országa a tapasztalatok megosztásából is sokat fog profitálni. A lengyel szállodaszövetséget képviselő Marcin Zawadzki azt tartotta a csatlakozás legnagyobb pozitívumának, hogy láthatóbbá teszi a lengyel vendéglátóipart.

A tapasztalatok megosztásából mindenki profitálhat

Fotó: pixabay.com

„Nagyon fontos számunkra ez a csatlakozás, hiszen a spanyol szakemberek tapasztalatait és szakértelmét kihasználva részt vehetünk e fontos európai szervezet stratégiájának az alakításában” – tette hozzá Joan Gaspart, a spanyol szövetség, a Gremi d’Hotels de Barcelona elnökhelyettese.

Az új belépőkkel a HOTREC tagjainak száma 43 szervezetre nőtt 30 európai országban.

Kapcsolódó cikkek

Alvásbarát szállodák

2018. március 22.