Új szamba show Rióban

Forrás: turizmus.com

 2017. április 23. 14:16

Átépítés miatt várhatóan 2018 májusáig bezár a Plataforma, Rio de Janeiro leglátogatottabb szamba show színháza - tájékoztatott a HAVAS Creative Tours magyarországi marketing képviselete.

A „szamba városa ” azonban nem marad show nélkül, mert ezzel egy időben megkezdte működését a Ginga Tropical együttes igazi  csemegét ígérő show műsorával a Copacabanán lévő JW Marrriot szállodában.  A tradícionális bemutató, mint például  a szamba és a capoiera, valamint az ország számos tánc-és zenei  irányzatát reprezentáló igen színvonalas előadás méltán beváltja a hozzáfűzött reményeket. Sajnos meglehetősen hiányos Rio show- műsor kínálata, amire a turisták körében óriási igény mutatkozik.

 

 

 

A kínálat bővítését célozza a szintén újdonságnak számító „Carnival Experience” túra, ahol az érdeklődő turisták megismerkedhetnek a karneváli Sambadrom kulisszák mögötti világával. Felpróbálhatják a karneváli kosztümöket, megismerkedhetnek a Karnevál történetével, kipróbálhatják  a brazil táncokat és  a szamba ritmusvilágát megszólaltató hangszereket.

És egy másik fontos tudnivaló a Rio de Janeiróba ,látogatóknak: a Cukorsüvegre közlekedő függővasút május 16 és 18 között az éves karbantartási munkák miatt nem üzemel.