Új szereplő a piacon: napokon belül debütál a Christian Tour

Forrás: turizmus.com

 2016. január 20. 15:48

Hamarosan megnyitja budapesti irodáját a piacvezető román tour operatornak számító Christian Tour. A Rákóczi út 13. alatti irodát már berendezték, az utolsó simítások zajlanak az irodanyitáshoz.

Mint Maged Erian ügyvezető elmondta, profiljuknak megfelelően elsősorban Görögországra fókuszálnak, ez a fő desztinációjuk Romániából is, ahonnan 13 itteni desztináció szerepel a kínálatban, szigetek és szárazföld vegyesen. Kint 35 irodával rendelkeznek, forgalmukat 50 százalékban viszonteladókon keresztül értékesítik, a többit saját értékesítésben, ám nem rontva az agentek pozícióin. Jelen vannak Románián kívül az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Szerbiában, Moldáviában, Korfun saját szállodákat is üzemeltetnek.

 

Magyarországról elsősorban Görögországgal szeretnének piacra lépni, ezen belül Korfu, Kréta, Rodosz és Zakynthos szerepel a charteres úti célok között, s ezen felül néhány szárazföldi buszos úti cél is elérhető lesz kínálatukban.

 

Január közepéig már 3 alkalmazottat felvettek, további 2-3 fő érkezése várható. Jelen lesznek az Utazás kiállításon is, ám kezdetben óvatosan, kisebb vállalásokkal szeretnének piacra lépni csak, ami igaz lesz a kiállítási megjelenésre is.