Új szigetet hódít meg a ViaSale Travel

Forrás: turizmus.com

 2016. március 01. 14:51

Tenerife mellett már Gran Canarián is a ViaSale Travel magyar nyelvű helyi, professzionális képviselete várja az utasokat.

A ViaSale Travel Utazásszervező Iroda, az egyetlen olyan kanári-szigeteki magyar érdekeltségű beutaztató iroda, mely továbbra is – immár két szigeten – a helyszínen vállalja a garanciát a saját szervezésű útjaiért, magyar nyelvű asszisztenciájával biztosítva a felhőtlen, nyugodt nyaralást. A cég növekedésének motorja a legnagyobb piaci előnyt jelentő 15 éves személyes jelenlét és helyismeret, valamint az utasközpontú cégfilozófia.

 

2016. áprilisától Tenerife mellett a Kanári-szigetek másik legnépszerűbb szigetén, Gran Canarián is a már jól bevált helyi szolgáltatásait kínálja partnerei és utasai számára az év 365 napján.

 

Szállodakapacitásukat az igen népszerű, egész évben telt házas hotelekkel működő szigeteken is folyamatosan bővíti, így 2016 nyarán több új hotel/hotelcsoport is szerepel a közel száz szálláshelyet tartalmazó ajánlataiban, melyek mindegyikével személyes és hagyományosan jó kapcsolatot tart fenn a Kanári-szigetek specialistája.

 

A ViaSale Travel idén nem jelentkezik nyomatott katalógussal, hanem alkalmazkodva az aktuális piaci trendhez, online katalógust jelentet meg, melyet a holnap megnyíló Budapesti Utazás kiállításon, az A pavilon  303 B standján mutat be viszonteladó partnereinek és az utazóközönségnek.

 

Idén már harmadszor jelentkezik ezen a rangos idegenforgalmi rendezvényen, hogy ismét lehetőséget biztosítson a szakma képviselőinek és az érdeklődőknek a személyes találkozásra. Természetesen mind a Budapesti Kereskedelmi Kirendeltségen, mind a Kanári-szigeteken dolgozó munkatársai egész évben azon fáradoznak, hogy folyamatosan a legjobb ajánlatokat tudják biztosítani a spanyol utazásszervező iroda számára nagyon fontos magyar piacon.

 

(x)