Új szolgáltatással lepte meg a magyar utasokat a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2024. június 27. 17:14

Mivel a magyar utazók számos hosszú távú repülőútra szívesen indulnak a bécsi repülőtérről, a tajvani China Airlines újdonságként bevezette számukra a rail & fly szolgáltatást.

A China Airlines az Osztrák Szövetségi Vasúttal (ÖBB) együttműködve nyújtja az interline szolgáltatást. A magyar utasok jelenleg győri és budapesti kiindulással élhetnek a China Airlines-járatokhoz csatlakozó osztrák vonatokra szóló foglalás lehetőségével.

A vonatjegy ugyanazon a jegyen kerül kiállításra, mint a China Airlines repülőjegye, így az utasok mindkét foglalást egyszerre kapják meg. Az új, kedvező árú szolgáltatás a légitársaság weboldalán közvetlenül is lefoglalható.

Bécsből közvetlenül Tajpejbe repít a China Airlines

Fotó: China Airlines

A China Airlines gépei közvetlen non-stop összeköttetést biztosítanak Bécs és Tajpej között. Európából Bécsen kívül jó csatlakozással érhető el a légitársaság napi frankfurti, illetve heti négy amszterdami non-stop  járata. További járatok üzemelnek szintén non-stop Tajpejbe Londonból, Rómából és Prágából. Tajpej kiváló hub a továbbutazáshoz a japán, koreai, vietnami, malájziai, kambodzsai, Fülöp-szigeti, szingapúri, indonéziai, thaiföldi, ausztrál és új-zélandi célállomásokra – tájékoztatta a Turizmus.com-ot Sárdi Rezső, a China Airlines GSA-ja.