Self connect szolgáltatást vezet be a budapesti reptér

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 29. 11:33

A Budapest Airport azoknak az utasoknak kínál új szolgáltatást, akik különálló jegy megvásárlásával saját maguk intézik átszállásukat.

A szolgáltatási csomag részleteiről Kam Jandu kereskedelmi igazgató az airportal.hu cikke szerint annyit mondott, hogy a BUD:Connect névre keresztelt szolgáltatás az átszállást teszi a lehető legegyszerűbbé azoknak, akik két különálló jegyet vásároltak és Budapesten szállnak át egy másik járatra.

Ezek lehetnek az egyes diszkontjáratok között átszálló utasok, vagy a hagyományos légitársaságok hosszútávú járataival, a régióból Budapesten keresztül repülő utasok, akik a Ferihegyre jutáshoz egy diszkont-légitársaságot használnak úgynevezett ráhordó járatként.

A terméket a Budapest Airport a Kiwi.com repjegyfoglaló oldallal közösen fejleszti ki.

A várakozások szerint emelkedésnek indul a self connect utasok száma Budapesten

Fotó: Wikipedia

Kam Jandu azzal indokolta a fejlesztés létjogosultságát, hogy a repülőtéren jelen lévő légitársaságok és kapacitások alapján a szektor növekedésére számítanak.

Ferihegyen a forgalom jelentős részét a fapados társaságok biztosítják, a hosszútávú járathálózat fejlődésével viszont a várakozások szerint emelkedésnek indul a self connect utasok száma.