Új TdM-katalógus

Forrás: turizmus.com

 2019. január 08. 12:26

A hagyományoktól eltérően már a karácsonyi ünnepek előtt megjelent a TdM Utazási Iroda új katalógusa, mely 84 oldalon 122 különböző szervezett programot mutat be az utazni vágyóknak.

 

Az olaszországi kínálat 2019-ben is számos újdonsággal örvendezteti meg az Itália-rajongókat. Palladio nyomába szegődhetünk, nyaralhatunk Calabria mesés tengerpartján, megnézhetjük milyen egy őszi gesztenyeünnep vagy éppen a látványos Virágfesztiválon járva barangolhatunk Umbriában.  A repülős programok között újdonságként szerepel Puglia, de tovább bővült a nápolyi programok száma is.

Igazi ínyenceknek szóló ajánlat a Nápolyi-öböl mesés szigetei program, mely Ischia, Capri és Procida szigete mellett Dél-Olaszország legizgalmasabb városaiba kalauzolja el a látogatókat.

Több program megújult, valamint jelentősen bővült a Balkán-félszigetre induló körutazások száma is. Tizennégy körutazásból immár tíz különböző program mutatja be Bosznia-Hercegovina szépségeit, mely az elmúlt években az iroda legnépszerűbb desztinációi közé emelkedett.

Az újdonságok között szerepel Szerbia, Costa Brava repülővel, Világörökségek nyomán Észak-Spanyolországban, Toszkána és az etruszk riviéra, Valdobbiadene, és egy új Párizs és Normandia program is.

Kapcsolódó cikkek