Új TdM katalógus: fókuszban Olaszország

Forrás: turizmus.com

 2018. január 10. 10:48

Megjelent a TdM Utazási Iroda új katalógusa, mely 84 oldalon 122 különböző szervezett programot mutat be az utazni vágyóknak.

Az eddig is gazdag olaszországi kínálat 2018-ban is számos újdonsággal örvendezteti meg az Itália rajongókat. Bemutatkozik az ismeretlen Marche, nyaralhatunk a Garda-tónál, megnézhetjük milyen egy igazi szarvasgomba fesztivál vagy éppen a világhírű perugiai Csokoládé fesztiválon járva barangolhatunk Umbriában. De bemutatkoznak Olaszország olyan kevésbé ismert helyszínei is mint a Haldokló város, a Szörnyek parkja és néhány felejthetetlenül szép kisváros, melyek nem véletlenül kerültek be Itália 271 legszebb települése (Borghi piú Belli d’Italia) közé.

 

 

55 olasz körutazás, városlátogatás és nyaralóprogram, melyek továbbra is kedvező áron és magas színvonalú szolgáltatásokkal várják a régi és új ügyfeleket.

Bővült a repülős ajánlatok száma, újdonság többek között Calabria és Szicília, valamint a megszokott kínálat mellett az Anglia repülővel program, mely a londoni városlátogatásoktól eltérően egy jóval tartalmasabb programot kínál.