Új termékkategóriát vezet be körutasai számára a Japánspecialista

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 05. 11:32

Új, exkluzív kategóriát vezet be a Japánspecialista utazási iroda csoportos körutazásaihoz. A friss szolgáltatás részeként az utasok többek között superior szállodákban pihenhetnek, és különleges kulturális és kulináris programokon vehetnek részt az egyes helyszíneken.
A Japánba vágyók három kényelmi fokozatú körút közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

„Amikor több mint 10. évvel ezelőtt elindítottuk a Japánspecialistát, azt a küldetést jelöltük ki magunknak, hogy alapos szaktudásunkat és kiemelkedő helyismeretünket kihasználva minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk utasainknak. Nem csak az egyéni utazások során, hanem a különböző körutaknál is" – mondja Simon Karolina, a Japánspecialista kiutaztatási vezetője.

 

Ennek jegyében az utazási iroda az évek során két termékkategóriát alakított ki komfortfokozatok szerint (basic és prémium), ez egészül ki mostantól egy új típussal. Az exkluzív elnevezésű körút kategória több lényeges kritériumban is különbözik a korábbiaktól: az utasok elhelyezése superior, azaz 4-5 csillagos szállodákban történik, a résztvevők az étkezések során helyi specialistásokat kóstolhatnak, valamint első osztályú vasútbérlettel szelhetik át az országot, és a repülőút választható turista-, vagy akár business osztályon is. E mellett az exkluzív körút minden esetben kis létszámú csoportban valósul meg, azaz maximum 10-15 fő részvételével, akik különleges programokon is részt vehetnek.

A Momiji őszi nagykörút idén novemberben két kategóriában, prémium és exkluzív kényelmi fokozatban egyaránt elérhető, amelyek keretében az utasok 13 nap alatt nem csak a legfontosabb japán nagyvárosok forgatagát ismerhetik meg (pl. Tokió, Kiotó, Oszaka), de megcsodálhatják a japán vidék szépségét is.