Új termékstruktúrával és meggyőző kondíciókkal vág bele 2016-ba a Kartago Tours

Forrás: turizmus.com

 2016. január 07. 21:16

Rendhagyó katalógusbemutatóra invitálta partnereit a Kartago Tours, ám nemcsak a bemutatás módja, hanem maga a kínálat, a termékstruktúra és a kondíciók is eltérnek a korábban megszokottól, és még sokoldalúbbá váltak.

A Kartago Tours nem rejti véka alá, hogy nem zárt túl jó évet 2015-ben, önhibáján kívül. Ami csak bekövetkezhetett, az bekövetkezett, és a terrorcselekmények és egyéb zavargások okozta bizalmatlanságot épp a tour operator két fő desztinációja, Egyiptom és Tunézia turizmusa sínylette meg.

Füri Mihályné ügyvezető ugyanakkor elmondta, a rengeteg probléma és a nehéz helyzet ellenére  optimisták, köszönhetően egyrészt annak, hogy a cégcsoport biztosan áll a lábán nagyon erős háttérrel, másrészt annak, hogy maguk is tapasztalják a visszajelzésekből: az utasok utazni akarnak továbbra is. 2016-ban azon lesznek, hogy ezeket a változó utasigényeket az eddiginél is sokoldalúbb termékstruktúrával szolgálják ki. És valóban: a katalógust átlapozva látható, hogy szinte nincs olyan kívánság, amelyet a nyaraló műfajon belül ne tudnának teljesíteni.

 

Mindezt ráadásul úgy, hogy nemcsak az utasoknak kedveznek kibővített előfoglalási időszakokkal, nagyon versenyképes előfoglalási kedvezményekkel, a Budapest Airporttal megkötött megállapodás keretében szinte egyedülálló reptéri parkolási díjakkal, egyedi igényekhez is hozzáalakítható fakultatív programokkal, és budapesti indulással 20 elérhető úti céllal, hanem a viszonteladó partnerek számára is nagyon vonzó ösztönzőrendszert kínálnak.

Az árualap idén sok kedvelt nyaralódesztinációval kibővült, ugyanakkor Tunézia és Egyiptom változatlanul bizalmat élvez a Kartago Tours részéről. Egyiptomba a főszezonban 3 úti célba (Hurghada, Marsa Alam, Sharmel Sheikh) 4 charter közlekedik majd, Tunéziába, mely még mindig verhetetlen ár-érték arányával követel kiemelt helyet magának az úti célok sorában, 3 charter közlekedik majd, 2 Monastriba, 1 Djerbára, és rendelkeznek block-seatekkel Debrecenből is. Izgalmas újdonság a tunéziai körút, amely az egész országot érinti, mesebeli helyek érintésével.

Nagyon nagy hangsúlyt kap idén a kínálatban Törökország, melynek illusztrálásaként a prezentációt követően 7 törökországi szálloda képviselője személyesen is bemutatkozott, és bemutatta a szállodákat prezentációval, kisfilmekkel. Ezt követően workshopon is lehetőség nyílt feltenni a konkrét kérdéseket a Sofitel Budapest Chaines Bridge szállodában megrendezett eseményen. Törökországba 2 charter közlekedik majd, a kínálatban összesen 140 hotel szerepel.

Görögországban Zakynthos, Kréta és Rodosz érhető el charterekkel, a kapacitások itt is bővültek, illetve 2 év után újra felvették az úti célok közé Bulgáriát.

Több spanyol desztináció is helyet kapott a katalógusban, Mallorca, a Costa Brava, a Kanári-szigetek, Portugáliában Algarve és Madeira. Utóbbiak, illetve a Zöldfoki-szigetek a TAP járataival, előbbiek a Wizz Airrel és a Ryanairrel lesznek elérhetők. A mediterrán térségben Málta és Szicília is az árualap része, sőt érdekességképpen a kettő kombinációja is elérhető lesz. Erősítenek az egyéni utazással elérhető kínálatban is, Horvátországban bővítették az egyéni szálláshely-kínálatot, s ugyanezt tervezik Olaszország és Ausztria vonatkozásában.

Az eseményen egy igazi különlegességet is bejelentettek: augusztus végén Katus Attila nevével fémjelzett fitnesz hetet hirdetnek Törökországba.