Új utakra hív a Skyline Tickets – évnyitó a Gerbeaudban

Forrás: turizmus.com

 2016. január 26. 17:05

Lassan negyedszázada foglalkozik turizmussal – ezen belül elsősorban repülőjegy értékesítéssel - a United 4 Skyline Tickets Kft. és FCm Travel Solutions.

Vezetői, Fóner Károly és Gordon Mária hívták el szakmai partnereiket  reggelire, hogy tájékoztatást adjanak az iroda 2016. évi terveiről, szolgáltatásairól.

A világ minden tájára árusítanak repülőjegyeket, ezért Gordon Mária értékesítési menedzser először röviden a légiközlekedés és a világturizmus jelenlegi tendenciáiról szólt. A hagyományos légitársaságok kicsit lejjebb mentek az árakkal és javították szolgáltatásaikat, míg a diszkontok inkább feljebb tornázták az árakat, miközben ők is mind több kényelmet nyújtanak. Közben pedig megjelentek a még olcsóbb „utolsó áras" jegyek. De számosan, főleg az incentive és az üzleti utazók, nem a mindenáron való diszkont jegyeket keresik.

A United4 Skyline Tickets fő profilja pedig éppen az a kör: elsősorban incentive utakkal, személyre szabott turista programokkal foglalkoznak. Szolgáltatásaik közül kiemelkednek a  repülőjegyek eladásán túl - az autóbérlés és szállásfoglalás a világ bármely pontjára, utaztatás egyéni igények szerint, csapatépítő tréningek és belföldi rendezvények szervezése, valamint ügynöki értékesítés is. Ma, a webes értékesítések korában mind fontosabbá válik a személyes kontaktus, a kapcsolattartás, az egyéni igények teljesítése.

A reggelin részt vett egyik legrégebbi partnerük, a Go India Journeys képviseletében Vijay Gupta, akivel már évtizedek óta együtt mutatják meg India, Tibet, Nepál, Buthán és Pakisztán szépségeit. Vijay Gupta beszámolt a földrésznyi indiai térség klasszikus látnivalóiról, és újdonságairól is: ha napsütötte beach-re vagy wellness-re vágyunk, nem elsősorban India jut eszünkbe, pedig ezzel ugyancsak szolgál ez a hatalmas ország, nem beszélve természetesen az egzotikumokról, egy gazdag, hagyományos, színes esküvőről, a spirituális utakról. vagy a megelevenedő Bollywoodról.

 

Bhutánba is szerveznek utakat, amely ma a világ egyik legkülönlegesebb országának számít. Már magát az odautazást sem könnyű megszervezni, hiszen a kis ázsiai ország csak néhány légitársasággal van kapcsolatban. Bhutánba gyakorlatilag csak csoportokat fogadnak, és azokat is limitált létszámban.