Új úti célokat érhetnek el Délkelet-Ázsiában az Emirates utasai

Forrás: turizmus.com

 2023. október 25. 14:16

Novembertől kiterjeszti célállomásai körét az Emirates, így a magyar utasok kényelmes átszállással utazhatnak Kuala Lumpuron keresztül nyolc délkelet-ázsiai úti célba.

A Batik Air-rel megkötött codeshare megállapodás révén az Emirates utasai számára 5 malajziai és 3 további délkelet-ázsiai célállomás válik még könnyebben elérhetővé a Kuala Lumpur-i Nemzetközi Repülőtéren keresztül - tájékoztatta lapunkat az Emirates.

Az Emirates utasai egyetlen jeggyel foglalhatják le repülőútjukat malajziai belföldi csatlakozó járatokra Pinengbe, Kucsingba, Kota Kinabaluba, Langkawiba vagy Johor Bahruba, továbbá még kényelmesebben és egyszerűbben juthatnak el az indonéz Denpasarba és Jakartába, valamint Szingapúrba is.

A két légitársaság partneri kapcsolata révén az utazás megtervezése, a becsekkolás folyamata és a poggyászfeladás is gyorsabbá, egyszerűbbé válik. Az Emirates ügyfelei köztes megállóként felfedezhetik Kuala Lumpurt is, mielőtt továbbutaznának végső célállomásukra.

Az együttműködés révén öt malajziai és két indonéz város mellett Szingapúr is egyszerűbben elérhető lesz az Emirates utasai részére

Fotó: Emirates

"Malajzia a távol-keleti hálózatunk fontos piaca, és nagy örömünkre szolgál, hogy új és izgalmas úti célok tekintetében ügyfeleink számára jobb összeköttetést és több lehetőséget tudunk kínálni. Ezzel a partnerséggel tovább bővítjük a világszerte több mint 1490 városra kiterjedő hálózatunkat. Bízunk benne, hogy partnerünkkel, a Batik Airrel kötött szoros együttműködésünknek köszönhetően még nagyobb választási lehetőséget és könnyebben elérhető élményeket kínálhatunk az utasoknak" – mondta Orhan Abbas, az Emirates távol-keleti kereskedelmi műveletekért felelős alelnöke.

Az új útvonalakon közlekedő járatokra november 1-től lehet jegyet foglalni. Az Emirates 1996 óta repül Malajziába, és jelenleg heti 21 járatot üzemeltet Kuala Lumpurba Boeing 777-es és Airbus A380-as repülőgépekkel.

A légitársaságnak 30 codeshare, 11 intermodális és 118 interline partnere van, köztük a jakartai székhelyű Lion Air Group és leányvállalatai, a Batik Air Indonesia és a Batik Air Malaysia.