Új várót és fine dining éttermet nyitott a KLM Amszterdamban

Forrás: turizmus.com

 2019. október 10. 15:54

A KLM az amszterdami Schiphol repülőtéren megnyitotta a nem schengeni utasokat fogadó Crown Lounge-ot és a Blue nevű új fine dining éttermet és bárt.

A schengeni övezeten kívülről érkezőket vagy oda utazókat fogadó Crown Lounge-ban a társalgó vadonatúj külsővel és dekorációval, különféle digitális innovációval, valamint teljesen új szolgáltatási és vendéglátási koncepcióval várja az utasokat.

A váróban különböző zónákat alakítottak ki, hogy megfeleljenek az eltérő fogyasztói igényeknek: külön zóna van a munkára, a pihenésre, az étkezésre és a szórakozásra - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

Az új Non-Schengen Crown Lounge az amszterdami Schiphol reptéren

Fotó: KLM

Az új társalgó koncepciója tökéletesen illeszkedik az idén 100 éves KLM stratégiájához, amely a vendégszeretetre és a tökéletes vevői élményre összpontosít. Az utasok mozgólépcsővel vagy lifttel juthatnak a váróba, ahol személyi asszisztensek fogadják őket.

A vállalat létrehozott egy új fine dining éttermet és bárt, amely a Blue nevet kapta.

A menüt Michelin-csillagos étterem szolgáltatja, továbbá van két privát étkezőszoba az üzleti és az egyéb találkozókra, melyek díj ellenében előre lefoglalhatóak.

A Blue ízletes sajtokkal teli szekrényt, külön teremben felszolgált italokat és kültéri teraszt is kínál az utasok számára – utóbbit lélegzetelállító kilátással a kifutópályákra.

Húsz luxus alvókabint és zuhanyzókat is kialakítottak, melyek a váró nyitvatartási idejében vehetők igénybe.

Kapcsolódó cikkek

100 éves a KLM

2019. október 04.