Új-Zéland ismét várja a magyar fiatalokat

Forrás: turizmus.com

 2018. február 11. 17:16

A magyarországi Új-Zélandi Konzulátus tájékoztatása alapján a két ország között megkötött megállapodás lehetővé teszi, hogy már 5. alkalommal ismét 100, 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat egyéves tartózkodói vízummal Új-Zélandra.
Az előrejelzések szerint április 26-án 10 órától (új-zélandi idő szerint) lehet jelentkezni és vízumot igényelni. A pontos leírás és az esetleges dátumváltozás, valamint egyéb hasznos információ megtalálható az Új-zélandi Bevándorlási Hivatal honlapján. A vízumkérelmeket az interneten keresztül lehet beadni, amelyeknek az elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Javasolják, hogy a vízum iránt érdeklődők a leggyorsabban jelentkezzenek, mert a helyek az eddigi gyakorlatnak megfelelően órák alatt beteltek.

Hasznos linkek: http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday

https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas/apply-for-a-visa/about-visa/hungary-working-holiday-visa#

https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas/apply-for-a-visa/visa-factsheet/conditions/hungary-working-holiday-visa

A tajvani China Airlines magyarországi GSA képviselete nagyon kedvezményes árú és feltételű repülőjegyeket kínál a WHS (Working Holiday Scheme) keretén belül kiutazóknak. Ilyen például az a 30 kg-os poggyászkeret, ingyenes megállási lehetőség Tajpejben(vízum nélkül) kedvezményes utasbiztosítás és egyéb előnyök is szerepelnek a kínálatban. (di@t-online.hu)

További tájékoztatás kapható Új-Zéland Konzuli Képviseleténél (nzconsulate@t-online.hu ). A Konzulátuson lehetőség van a kiutazáshoz, munkavállaláshoz szükséges okmányok (bizonyítvány, útlevél, erkölcsi, jogosítvány stb.) fordítására, hitelesítésére.