Új-Zéland várja a turizmus-vendéglátás szakos fiatalokat

Forrás: turizmus.com

 2015. március 09. 15:14

Az egyéni és csoportos turistákon kívül egyre több fiatal magyar utazik ki Új-Zélandra, hogy ott tanulmányokat folytasson, dolgozzon és megismerhesse az országot.

A két ország közötti megállapodás alapján ismét 100 magyar fiatal utazhat Új-Zélandra egyéves Working Holiday Scheme vízummal –tájékoztatott Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli konzulja.

További tájékoztatás kérhető az Új-Zélandi Konzulátuson az alábbi címen: nzconsulate@t-online.hu.

Fotó: www.iranyujzeland.hu

További újdonság, hogy a 2014/15-ös tanévben aktív, felső oktatási intézményben nappali jogviszonyban a turizmus-vendéglátás szakon, 19. életévüket betöltött fiatalok gyakornoki program keretében 3,6 vagy akár 12 hónapra munkát vállalhassanak Új-Zélandon a KIWI and KIWI szervezésében. (www.kiwiandkiwi.com).

A tajvani China Airlines speciális kedvezményes árú repülési lehetőségeket kínál a Working Holiday illetve a KIWI and KIWI program keretében Új-Zélandra kiutazóknak, akik 40 kg poggyászt vihetnek magukkal és az egy éves érvényességű jegyük ingyenesen módosítható a vissza úton. Ifjúsági jegyek is válthatók 24 éves korig, illetve ISIC kártyával rendelkezőknek.