Új-Zéland várja a magyar fiatalokat

Forrás: turizmus.com

 2016. március 30. 10:29

A magyarországi új-zélandi Konzulátus tájékoztatása alapján a két ország között megkötött megállapodás lehetővé teszi, hogy már 3. alkalommal ismét 100, 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat egyéves tartózkodói vízummal Új-Zélandra.

Áprilistól lehet jelentkezni és vízumot igényelni. Az Új-zélandi Bevándorlási Hivatal honlapján minden hasznos tájékoztatás megtalálható. A vízumkérelmeket az interneten keresztül lehet beadni, amelyeknek az elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Javasoljuk, hogy a vízum iránt érdeklődők a legyorsabban jelentkezzenek, mert a helyek az eddigi gyakorlatnak megfelelően órák alatt beteltek. (http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday)

A tajvani China Airlines magyarországi képviselete nagyon kedvezményes árú és feltételű repülőjegyeket kínál a WHS (Working Holiday Scheme) keretén belül kiutazóknak. Ilyen például az egyéves érvényességű jegy, amelynél a visszaút korlátlanul, ingyen változtatható, a poggyászkeret 30 ill. 40 kilogrammos, megállási lehetőség Tajpejben(vízum nélkül), Bangkokban vagy Ausztráliában ingyenesen, akár az oda illetve vissza útnál. Kedvezményes az utasbiztosítás és egyéb előnyök is szerepelnek a kínálatban. (di@t-online.hu)

További tájékoztatás kapható Új-Zéland Konzuli Képviseleténél (nzconsulate@t-online.hu). A Konzulátuson lehetőség van a kiutazáshoz, munkavállaláshoz szükséges okmányok (bizonyítvány, erkölcsi, jogosítvány stb.) fordítására, hitelesítésére.