Újabb csatlakozók a Hahn Air rendszerében

Forrás: turizmus.com

 2017. június 03. 14:31

Tovább bővült a H1 járatszám alatt Hahn Air jegyen kiadható partner légitársaságok száma.

Májusban csatlakozott a rendszerhez a Pelican Airlines (FP), melyet FlyPelican néven ismer az utazóközönség. Az ausztráliai Newcastle Williamtown repülőtéri központú regionális légitársaság 7 belföldi járatot üzemeltet  BAE Jetstream típusú gépéivel.


Újdonság, hogy a FlyPelican csatlakozott Ausztrália legnagyobb, több, mint 7 millió fős tagsággal rendelkező törzs utas programjához a „ Velocity Frequent Flyer"-hez.

További csatlakozó a Fly Viking  (VF) magántulajdonú norvég regionális légitársaság a Tromso-i Langes repülőtér székhellyel. Norvégia északi régiójában 4 célállomásra repülnek. Flottájuk 2 darab Dash-8 repülőgépből áll.

E hónapban a 3. csatlakozó a hondurasi CM Airlines (CC). Járatai Tegucigalpaból indulnak és két ország 7 repülőterére üzemeltetnek járatokat. Járataira a társaság CC kódja illetve a Hahn Air H1-es kódja alatt is lehet foglalni és jegyet kiállítani Hahn Air okmányon.

A légitársaság 30 turbó propelleres géppel rendelkezik, melyeknek befogadóképessége a típustól függően 19 és 33 fő között változik.

Kapcsolódó cikkek