Újabb járatbővítést jelentett be a Czech Airlines

Forrás: turizmus.com

 2016. április 15. 11:57

Június 20-án – több mint 4 év kihagyás után – újraindítja Prága-Bejrút közvetlen járatát a Czech Airlines, szezonális jelleggel szeptember végéig.

Az útvonalat hetente 2-szer repüli majd a légitársaság. Hétfő és csütörtöki napokon 21.45-kor száll fel a gép Prágából, visszafelé pedig kedd és pénteki napokon hajnali 02.15-kor indulnak a gépek Bejrútból Prágába.

A CSA a modern Airbus A319 repülőgépét használja Prága és a Libanoni Köztársaság  fővárosa között, két utazási osztályos – business és turista – konfigurációval.

„A megújult Prága-Bejrút járat elsősorban a libanoni utasokra épül, akik a Cseh Köztársaságba vagy Nyugat- és Észak-Európába utaznak, kinti utazásszervezői partnereken keresztül. Mindazonáltal, Bejrút és környéke, például a közeli városok Byblos és Baalbek, szintén sok látnivalót kínálnak az európai turistáknak. Köszönhető mindez az ország gazdag történelmi múltjának, a gyönyörű épületeknek, az egyedi hangulatnak, a különleges ételeknek és a lenyűgöző strandoknak a Földközi-tenger partján.

Az új járat ideális csatlakozást biztosít Nyugat- és Észak-Európa országaiba. Így a Libanoni Köztársaság elérhetővé válik a német, francia, holland, belga és skandináv utazók számára prágai átszállással” – közölte Ján Tóth, a Czech Airlines Kereskedelmi és Marketing igazgatója.

A magyar utasok számára is kiváló prágai csatlakozással lesz elérhető Bejrút Budapestről.

A Czech Airlines hazai képviseletét az Aviareps Magyarország Kft. látja el.