Újabb járatokat indít a Jet Airways

Forrás: turizmus.com

 2016. március 18. 11:57

Új, amszterdami járattal javítja a légi összeköttetést India, Európa és Észak-Amerika között a Jet Airways.

Non-stop járat indítását jelentette be Amszterdam és Mumbai, Delhi és Toronto között a Jet Airways, India vezető légitársasága. A 2016. március 27-én induló új járatnak köszönhetően a légitársaság napi 7 összeköttetést biztosít Európa és India között. A járatok menetrendje gyors és kényelmes összeköttetést biztosít az India és Észak-Amerikai között közlekedő utasoknak is.

Szintén fontos hír, hogy a légitársaság  új stratégia partnerségnek köszönhetően a Delta Air Lines-szal és KLM Holland Királyi Légitársasággalúj code-share üzemeltetésben New York JFK, Newark, Washington DC, Chicago, San Francisco, Los Angeles, továbbá Vancouver és Montreal is elérhetővé válik. Ezzel jelentősen bővül a Jet Airways 9W kódja alatt elérhető észak-amerikai célállomások száma.

A KLM Európán belül kiváló csatlakozást biztosít számos városból, így Budapestről és Bécsből is a Jet Airways új amszterdami járataihoz, ezáltal több mint 30 európai desztinációból lehet majd eljutni indiai és észak-amerikai célpontokra Amszterdamon keresztül a légitársaság járatain.

 

Az új amszterdami „hub" nem befolyásolja a Jet Airways párizsi és londoni járatait, azok továbbra is foglalhatók Budapestről Air France és British Airways ráhordó járatokkal.