Újabb járatot függeszt fel Debrecenből a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2016. július 19. 21:50

Brüsszel-Charleroi után a malmöi járatát is megszünteti a Wizz Air a debreceni bázisáról – értesült a Fapadosinfo. A járatzárás előtt, szeptemberben akár 2600 forintért is eljuthatunk a svéd városba.

A blog értesülése nyomán az Origo megkérdezte a légitársaságot a járat megszüntetéséről. A cég a következő választ adta: „A Wizz Air folyamatosan figyelemmel kíséri útvonalainak teljesítményét, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat tudja biztosítani. A Debrecen–Malmö útvonalat az alacsony kereslet miatt a következő szezonra felfüggesztjük. A kapacitásokat a WIZZ hálózat nagyobb keresletű járataira irányítjuk át."

A Wizz Air oldalán szeptember 16-a az utolsó nap, amelyre helyet lehet foglalni. Szeptemberre több olyan dátum is van, amikor egy irányba akár 2600 forintért is el lehet Debrecenből repülni a svéd városba – írja az Origo.

Fotó: debrecenairport.com

 

A Wizz Air tavaly decemberben nyitotta meg bázisát Debrecenben. Akkor azt is bejelentették, hogy a meglévő három – London Luton, Eindhoven és Milánó Bergamo – mellé három új járatot indítanak az alföldi városból. Utóbbiak közül – jelen állás szerint – csak Párizs Beauvais-t tartják meg, oda is sok dátumra van jegy 10 ezer forint alatt.