Újabb különleges utasvárók Los Angelesben

Forrás: turizmus.com

 2018. január 24. 10:55

Az American Airlines légitársaság ezúttal a kaliforniai városban nyitott Flagship First Dining és Flagship Lounge helyiséget az utasainak.

A több mint 1300 négyzetméternyi területen számos lehetőség nyílik az utasoknak az étkezésre, a pihenésre és arra, hogy felkészüljenek egy hosszú utazásra. Az American Airlines alelnöke, Suzanne Boda a megnyitón azt mondta, hogy a várók megvalósítása újabb bizonyíték a légitársaság erős pozíciójára Los Angelesben.

A Flagship First Dining megnyitásával az amerikai utasok lehetőséget kapnak arra, hogy a járat indulása előtt kényelmesen ehessenek még valamit, a Flagship Lounge pedig nemcsak magas minőségű ételek és italok elfogyasztására ad lehetőséget, hanem arra is, hogy az utasok egy nyugodt helyen várjanak az indulásra. Los Angeles az Egyesült Államok nyugati partjának kapuja a Csendes-óceáni térség irányába.

Az American Airlines utaskényeztető várója

Fotó: turizmus.com

Az American Airlines 200 millió dollárt fektet abba, hogy luxuskörülményeket teremtsen utasainak, és ez a fejlesztés is ennek a programnak a része. A Flagship Lounge szolgáltatásait a nemzetközi járatok First Class és Business Class utasai vehetik igénybe, a Flagship First Dining területére viszont csak a First Class utasai juthatnak be.

2017-ben Miamiban, a New York-i Kennedy repülőtéren és a chicagói O’Harán nyílt Flagship Lounge, illetve Chicago kivételévek Flagship First Dining.

Kapcsolódó cikkek