Újabb mesés szigetekre röpít a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2020. június 09. 12:37

A légitársaság júliusban új járatot indít Budapestről Szantorinire, illetve Menorcára (Mahón). Szantorini Görögországban a hetedik, míg Menorca Spanyolországban a tizenhatodik desztinációja lesz a Wizz Airnek a magyar fővárosból.

A két európai sziget vonzó célpont lehet azoknak a szabadidős utazóknak, akik napsütésre, hullámokra és homokos partokra vágynak a nyáron.

Szantorini vulkanikus szigete Európa egyik legismertebb üdülőhelye, amely július 15-től a Wizz Air közvetlen járatával is elérhető. A görög sziget mesés kilátása, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete egy festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat.

Július 15-től szerdánként és vasárnaponként repülhetünk Budapestről  Szantorinire

Fotó: 123rf.com

Július 18-tól pedig Európa nyugati felén a spanyol Baleár-szigetekhez tartozó Menorca (Mahón) várja a Budapestről utazókat. Menorca szigete remek kikapcsolódást nyújthat azok számára, akik kellemes melegre és homokos strandok bő kínálatára, esetleg egy látványos kerékpártúrára vágynak.

A Wizz Air szigorított egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét – írják közleményükben.

A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97%-át a kabin légteréből, a társaság pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését: gondoskodik a makulátlanul tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést.

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALAI BUDAPESTRŐL:

Úti cél

Heti járatok

Indulás

 

Szantorini

szerda, vasárnap

2020. július 15.

 

Menorca

kedd, szombat

2020. július 18.