Újabb trópusi sziget a KLM kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2017. február 17. 13:57

A Holland Királyi Légitársaság az Air Mauritius-szal közösen Mauritiusra indít közvetlen járatot Amszterdamból, 2017 október végétől.

Korábban történt

KLM utasai az Air Mauritius légitársaság segítségével október 30-tól utazhatnak egész évben az Indiai- óceán csodás szigetére.

„Mauritius egy gyönyörű kiegészítése a hálózatunknak. Hosszú ideje a kívánságlistánkon volt ez a desztináció, így nagy örömmel tölt el minket, hogy a partnerünk, az Air Mauritius segítségével egy állandó járatot indíthatunk a türkizkék vízéről híres szigetre” – nyilatkozta Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

A KLM az új járatot a legújabb Boeing 787-9-es típusú repülőgéppel üzemelteti majd, amelyen az utasokat 30 Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class ülés várja. A KL501-es számú járat október 30-tól minden hétfőn, csütörtökön és szombaton 17.20-kor indul Amszterdamból és helyi idő szerint 7.35-kor érkezik meg a következő napon Mauritiusba. Visszafelé a járat 9.45-kor hagyja el a Mauritiust, és 18.35-kor száll le a Schiphol repülőtéren.

2018. március 26-tól, a nyári szezonban heti két járatot az Air Mauritius üzemeltet majd hétfői és pénteki napokon. Augusztusban és októberben pedig szerdánként is utazhatunk már a trópusi paradicsomba. A légitársaság Airbus A340-es géppel üzemelteti majd az Amszterdam-Mauritius útvonalat, amelyen 38 Business Class, és 264 Economy Class ülés várja az utasokat. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a KLM és az Air Mauritius egész éves szolgáltatást tud biztosítani az ügyfeleknek.

„Az új járat bevezetése tovább erősíti fejlesztési célkitűzéseinket nem csak a holland, de az európai piacon. Az Air France-KLM-mel való együttműködés utasainknak számos csatlakozási lehetőséget biztosít az amszterdami és párizsi légicsomópontokon keresztül – mondta Raja Buton, az Air Mauritius felelős vezetője.