Újabb világsztárokat igazolt a VOLT

Forrás: turizmus.com

 2017. február 14. 21:10

Június végén Sopronba érkezik az újjáalakult Pendulum live, a Years & Years, a Knife Party, a The Cult, az Of Mice & Men és az Enter Shikari.

Idén június 26-tól hat napon át várja vendégeit Sopronban a 25. Telekom VOLT Fesztivál. Élő show-val érkezik hazánkba a pár éves kihagyás után tavaly visszatérő legendás drum'n'bass formáció, az elsöprő erejű fellépéseiről híres Pendulum.

Fellép a jubileumi fesztiválon a BBC Sound of 2015 nyertese, az elektropopban utazó Years & Years, akik első lemezükkel nemcsak a szigetországot, hanem egész Európát és Amerikát is meghódították már.

Egy igazi legenda tér vissza Sopronba: a kisebb-nagyobb megszakításokkal már 34 éve működő, tavaly friss lemezzel jelentkező The Cult megkerülhetetlen szereplő a rockzene történelmében, 2006-ban már headlinerként szerepeltek Sopronban.

Linkin Park

Fotó: sziget.hu

A hardcore vonalat a brutális energiájú fellépéseiről híres közönségkedvenc, Enter Shikari erősíti, a metalcore-rajongók örömére – első alkalommal Magyarországon – itt lesz az Of Mice & Men és a The Devil Wears Prada is, szóval a zúzás garantált.

Ha már fellép a Pendulum, az ausztrál zenekar két tagja által alapított electro house-os, EDM-es Knife Party is ad majd egy hatalmas bulit, de fellép az argentin house legenda, Hernan Cattaneo is.

A szervezők minden korábbinál több vendéget várnak a 25. Telekom VOLT Fesztiválra, mely eddigi történetének leghosszabb fesztiválja lesz. A nyitónapi Petőfi Zenei Díj gálát követően június 27-én Magyarországon először lép színpadra a Linkin Park, de ugyancsak a VOLT vendége lesz idén az Imagine Dragons, Martin Garrix és Ellie Goulding is.

Kedvezményes jegyek korlátozott számban  április 9-ig kaphatók, országszerte.