Újabb Wizz Air járatok a foci Eb-re

Forrás: turizmus.com

 2016. február 13. 13:49

Válaszul a rohamosan növekvő keresletre a Wizz Air újabb járatokat indít a magyar labdarúgó-válogatott három Európa-bajnoki csoportmérkőzésére Franciaországba.

Ezzel a légitársaság mindhárom csoportmérkőzésre két-két közvetlen, oda-vissza járatot kínál Budapestről. A járatok Budapest és Lyon, Marseille és Bordeaux között repülnek majd, a mérkőzések napján 14:00 óra előtti érkezéssel Franciaországba, és a mérkőzés után 24:00 óra előtti budapesti visszaérkezéssel. Az új járatokra a jegyek értékesítése a wizzair.com oldalon február 12-én péntek délelőtt 10 órakor kezdődött.

A Wizz Air decemberben jelentette be az első három szurkolói különjárat indítását, hogy a magyar szurkolók megfizethető áron juthassanak el Budapestről a csapat három júniusi csoportmérkőzésére. Az egy napon belüli kiutazás és visszatérés lehetővé teszi, hogy a szurkolók megtakarítsák a szállás költségét. A jegyek iránti kereslet rohamosan megnövekedett a hónap elején, amikor megkezdődött az egyes mérkőzésekre szóló jegyek nyilvános értékesítése.

A WIZZ AIR 2016-OS FRANCIAORSZÁGI KÜLÖNJÁRATAI BUDAPESTRŐL:

Úticél

Dátum

Indulás

Bordeaux

2016. június 14.

10:35 Budapest

23:55 Bordeaux

Marseille

2016. június 18.

11:40 Budapest

23:55 Marseille

Lyon

2016. június 22.

11:40 Budapest

23:55 Lyon

 

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „A szurkolók körében annyira népszerűek a futball-különjárataink, hogy még egy hullámban indítunk járatokat mindhárom mérkőzésre, ezzel is támogatva a magyar labdarúgó-válogatottat. Így azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnék biztatni a 30 év után újra nemzetközi megmérettetésen részt vevő nemzeti csapatot, egy napon belül kiutazhatnak és visszatérhetnek. Javasoljuk a szurkolóknak, hogy minél előbb foglalják le jegyeiket Franciaországba, hiszen a szabad helyek gyorsan fogynak.“