Újdonságok az Amadeus-nál

 2014. május 15. 14:28

Az Amadeus Magyarország a közelmúltban bejelentette, hogy június 1-jétől megváltoztatja az ügyféltámogatás szerkezetét. A budapesti Help Desk több mint 12,000 hívást és írásbeli megkeresést kezelt 2013-ban.

A magas színvonal megtartása és a hatékonyabb problémakezelés érdekében az Amadeus 2014. június 1-től bevezeti a 06 91 12 55 00 díjköteles, hívási időtartamtól független telefonszámot.

Fontos tudnivaló, hogy az ingyenes segítségnyújtás is megmarad az e-Support Centre-en keresztül, amely egyaránt elérhető az Amadeus szoftverből és közvetlenül a weben keresztül. Itt írásban lehet feltenni a kérdéseket úgy, hogy azok és a válaszok bármikor később visszakereshetőek.

Az Amadeus rendszer működésével kapcsolatos problémák lejelentése továbbra is ingyenes marad a már megszokott 06-1-880-1100-ás elérhetőségen. Mindhárom kapcsolat felvétel esetén ugyanazok az Amadeus szakértők fognak válaszolni, mint eddig.

Horváth Ákos ügyvezető igazgató kihangsúlyozta, hogy az Amadeusnak nem a bevételnövelés az elsődleges célja a változtatással. Sokkal inkább azt az üzleti és kiszolgálási környezetet kívánják megteremteni, amelyben partnereik önállóbbak lehetnek, korszerűbb eszközöket használhatnak. Nem utolsó sorban pedig lehetővé teszi, hogy az Amadeus szakértői a legsürgősebb és komplex kérdésekkel tudjanak foglalkozni. A június 1-i változás előtt az Amadeus ingyenes tanfolyamokkal támogatja partnereit.