Újdonságokkal indítja a szezont a Csepeli Jégpark

Forrás: MTI

 2019. december 02. 09:00

A csepeli önkormányzat szerint ez az egyik legkedveltebb jégpark a fővárosban, és jégfolyosó is csak náluk található. A pálya évek óta a kerület meghatározó színfoltja, ami sok látogatót vonz.

Minden évben azon dolgozunk, hogy kicsivel jobb, praktikusabb legyen a pálya – mondta Borbély Lénárd, a kerület polgármestere.

Az idei év újdonsága, hogy a 25x30 méteres nagy pálya, a 10x20 méteres kis pálya és az őket összekötő 150 méter hosszú és 2,5 méter széles jégfolyosó mellett egy 10x15 méteres tanulópályát is létesítettek. A helyszínen melegedő, mosdóhasználati lehetőség, büfé is található, valamint erdélyi kürtőskalácsot is lehet vásárolni.

A pálya minden nap 8-tól 21 óráig tart nyitva

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az önkormányzat tájékoztatója szerint az idei év újdonsága az is, hogy a jégfolyosó közepén létesített büfét a pályáról is el lehet érni, illetve egy fahídon azok is áttekinthetik a parkot, akik nem korcsolyáznak.

Az 1500 négyzetméteres jégpark a tervek szerint 2020. február 29-ig várja a látogatókat, de Borbély Lénárd közölte: ha az időjárás lehetővé teszi, akkor elképzelhető, hogy tovább is használhatják a korcsolyázni vágyók.

Kapcsolódó cikkek

Téli hétvége Zágrábban

2019. január 29.