Újfajta wifi-kapcsolódás az Air France járatain

Forrás: turizmus.com

 2018. október 03. 19:17

A légitársaság azt tervezi, hogy 2020-ra minden járatán elérhetővé teszi a wifit.

A jelenleg vezetékes internettel felszerelt repülőgépjáratain az Air France új kapcsolódási szolgáltatást kínál, az Air France CONNECT-et. Az Air France Connect segítségével az utasok 3 különböző módon csatlakozhatnak az internethez saját okos eszközeiken keresztül.

Ingyenes „Message” opció

A Message opció lehetővé teszi az ingyenes üzenetváltást Whatsappon, Facebook Messengeren, iMessagen és a WeChaten az egész utazás alatt. Az utasok ezen kívül hozzáférhetnek az airfrance.com weboldalához és az Air France alkalmazáshoz is.

2020-ig minden járaton lesz wifi

Fotó: turizmus.com

„Surf” csomag

A csomag magában foglalja az interneten való böngészést, üzenetváltást és emailek kiküldését is. Az utasok a következő módon vehetik igénybe a szolgáltatást: rövid távú járatokon mindössze 3 euróért egész úton korlátlanul; közepes távú járatokon 5 euróért egész úton korlátlanul; hosszú távú járatokon 8 euróért 1 óra használatot, 18 euróért pedig egész útra korlátlan használatot válthatnak az utasok

„Stream” csomag

A „Stream csomag” elérhető minden hosszú távú járaton, és magában foglalja a „Message” és „Surf” csomagok által kínált lehetőségeket is. Az utasok mindössze 30 euróért streamelhetnek és a letöltést is kezdeményezhetnek a szélessávú internetkapcsolaton keresztül.

Az Air France tervei szerint az Air France CONNECT fokozatosan bővül majd, és további szolgáltatásokat és szórakoztatási lehetőségeket kínál majd az utasoknak. Várhatóan később elérhető lesz a részletes járatinformáció, online vásárlás és széleskörű film, sorozat és dokumentumfilm választék is mobiltelefonon keresztül.

Kapcsolódó cikkek

A világ első kézből

2018. szeptember 21.