Újjászületik egy békéscsabai utazási iroda

Forrás: turizmus.com

 2019. január 15. 18:33

A Solemar Travel az elmúlt két évben zárva volt, mert a tulajdonos Vandra Szilvia családja az elmúlt években két csemetével gyarapodott. Megfelelő szakember hiányában csak céges utaztatás folyt.

Január 15-től csatlakozott a Solemar Travelhez Nagyné Hegedűs Hajnalka, aki és 12 és fél év után befejezte a munkát a Proko Travelnél. „Lényegében ugyanazt fogom csinálni, mint eddig, amit szeretek, csak másként, kötetlenebbül, nagyobb döntési szabadsággal, ami nagyon fontos nekem” – mondta szakember, aki hangsúlyozta, hogy a Solemar Travel nem kizárólag hajóutakkal foglalkozik.

„Azelőtt is sokszor eljátszottunk a gondolattal, milyen jó kis csapat lehetnénk, hiszen munkánkhoz, utasainkhoz való hozzáállásunk, kalandvágyunk, utazásszeretetünk, világnézetünk nagyon hasonló. Hittünk, s hiszünk abban, ha ketten egyesítjük erőinket, lelkesedésünket, sok éves tapasztalatunkat, elképzeléseinket, akkor tudjuk a lehető legtökéletesebben kiszolgálni Ügyfeleinket, úgy ahogy Nekik a legjobb” – tette hozzá Nagyné Hegedűs Hajnalka.

Balra Nagyné Hegedűs Hajnalka, jobbra Vandra Szilvia

Fotó: turizmus.com

A Solemar Travel elérhetősége:

Békéscsaba, Andrássy út 30. fsz. 3. szám
Tel.: 66/326-200
Mobil: +36 30 402 0055
E-mail: info@solemartravel.hu

Kapcsolódó cikkek

MIe-közgyűlés flashmobbal

2018. március 14.