Újra elérhető a nettó 750 ezret fizető álommunka

Forrás: turizmus.com

 2019. július 11. 10:30

Ismét légiutas-kísérőket toboroz az Emirates légitársaság. Július 16-án Budapesten, július 18-án Szegeden várja nyílt napra a jelentkezőket.

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatában elérhető desztinációkat. Ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az egész ország területéről. A dubaji légitársaság júniusban is tartott hasonló nyílt napot két magyar városban.

A világcégnek jelenleg már több mint 300 magyar munkatársa van, köztük 160 légiutas-kísérő.

Az Emirates  honlapja szerint a légiutas-kísérői munkára jelentkezők átszámítva kb. nettó 750 ezer forintos fizetésre számíthatnak. A javadalmazás része a közös szállás Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfer, orvosi és fogorvosi ellátás, kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségek, valamint kedvezményes utazási lehetőségek az Emirates hálózatában.

A jelentkezés feltétele többek között a betöltött 21. életév, a minimum középiskolai végzettség, a folyékony angol nyelvtudás, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva.

Magyarország egész területéről várják a jelentkezőket

Fotó: Emirates

A nyílt napok időpontja és helyszíne:

•   Budapest: július 16. 9:00-kor a Budapest Marriott Hotelben,

•   Szeged: július 18. 9:00-kor az Art Hotel Szegedben

Minden jelentkezőtől naprakész, angol nyelvű önéletrajzot és friss fényképet kérnek. A pályázóknak fel kell készülniük arra, hogy akár teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

A nyílt napokra nem szükséges előregisztrálni, azonban a jelöltek már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán, ahol a kiválasztás folyamatának részleteiről és az elvárásokról is részletes tájékoztatást találnak.

Az Emirates 269 szélestörzsű repülőgépből álló légiflottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens 158 desztinációjára a magyar utasokat. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak.