Újra közönségkedvenc-járatok szerepelnek a Wizz Air júniusi kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2021. május 27. 13:02

A Wizz Air május végétől számos közönségkedvenc-járatot indít újra, többek között az idei labdarúgó-Európa-bajnokság néhány helyszínére is.

Ugyan egy év csúszással, de június 11-től végre valóban elkezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, amelynek – Budapesttel együtt – tíz lenyűgöző európai helyszín ad otthont. A járványhelyzet javuló tendenciáinak és a Wizz Air újraindított járatainak köszönhetően, Budapest mellett akár Rómában vagy Münchenben is élőben élvezhetjük a meccseket.

A szórakozás és a német sörkultúra fellegvára, München a Németország–Magyarország összecsapásnak ad otthont június 23-án. Bajorország fővárosa azonban nemcsak a sportág, hanem az utazás szerelmeseit is várja.

A város a turistáknak is különleges élményeket tartogat: a világ legnagyobb sörcsarnoka mellett a katedrális, illetve a híres müncheni angolpark is kihagyhatatlan látnivaló.

A Wizz Air május végétől számos közönségkedvenc-járatot indít újra

Fotó: Wizz Air

Németország jelenleg egy 72 óránál nem régebbi, negatív PCR-teszttel, vagy az ország által elismert oltási igazolvánnyal várja látogatóit.

Ha azonban a határozott német futball helyett inkább a calcio-életérzés állna hozzánk közelebb, akkor irány az újonnan nyílt Wizz Air-bázis repülőtere Rómában. Az olasz főváros az egyik negyeddöntő helyszínéül is szolgál, így a legendás látnivalók mellett a pezsgő olasz sportélettel is megismerkedhetünk. A jelenleg érvényben lévő olasz szabályozásnak megfelelően az utazóknak egy 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet, vagy antigén gyorstesztet szükséges az érkezéskor bemutatniuk.

A Budapestről újraindított német és olasz járatok listája: