Újra lesz napi Budapest-Kijev repülőjárat

Forrás: turizmus.com

 2017. március 08. 18:17

Ötéves szünet után újra indítja Kijev-Budapest járatát a Ukraine International Airlines. A járat egész évben, naponta közlekedik majd.

A légitársaság reméli, hogy nemcsak Magyarországig szállíthatja utasait, hanem kihasználhatja a Budapest Airport egyre bővülő nemzetközi útvonal-hálózatát is. A naponta közlekedő repülőgép a kijevi Boriszpil Nemzetközi Repülőtérről 13:35-kor indul Magyarországra, és helyi idő szerint 14:30-kor érkezik Budapestre. A gép ezután 15:20-kor száll majd fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, hogy teljesítse a közel kétórás visszautat.

A Ukraine Airlines világszerte 50 desztinációt szolgál ki

Fotó: pexels.com

42 milliós lakosságával Ukrajna Magyarország legnagyobb szomszédja, így várhatóan az új járat igen gyorsan népszerűvé válhat az utasok körében. A Ukraine International Airlines flottája 41, többségében Boeing 737-es és 767-300ER típusú repülőgépből áll, amelyek világszerte több mint 50 desztinációt szolgálnak ki, elsősorban a kaukázusi régióban, a Közel-Keleten és Közép-Ázsiában, de repülnek New Yorkba is.

A magyar utasok a Ukraine International járatain kijevi átszállással továbbrepülhetnek Bangkok, Amman, Teherán, Almati, Asztana, Jereván, vagy akár Vilnius felé, vagy a légitársaság belföldi járataival elérhetik Odessza, Lviv és Harkov városát.


Kapcsolódó cikkek

Tarolt a Moments Kijevben

2016. december 06.