Újra repül Amszterdamból és Frankfurtból a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2021. március 09. 16:04

Egyelőre csak heti egy-egy járat közlekedik a tajpeji Taoyuan Nemzetközi Repülőtérre.

A tajvani China Airlines (CI) rövid szünet után újra beindította amszterdami és frankfurti járatait. Egyúttal Tajpej Taoyuan Nemzetközi Repülőtere (TPE) március 1-től ismét fogadja a tranzitutasokat, amennyiben nem töltenek 8 óránál hosszabb időt a repülőtéren és nem váltanak légitársaságot a Tajpejből történő továbbutazáshoz. Tajvanon keresztül továbbra sem lehet továbbrepülni a Kínai Népköztársaság városaiba.

Frankfurtból és Amszterdamból a minimális igények miatt csak heti egy-egy közvetlen járat közlekedik márciusban. A magyar utasok részére kiváló a menetrend, mivel az összes járathoz van budapesti csatlakozás a Lufthansa és a KLM járataival.

Diószegi Ilona a China Airlines magyarországi marketingképviseletétől hangsúlyozza: indulás előtt nagyon fontos megnézni az aktuális egészségügyi és határrendészeti előírásokat, amelyek a tranzit és célországba történő belépéshez szükségesek, mivel a helyzet napról napra változhat. Tajpejen keresztül a légitársaság csatlakozási lehetőségeket biztosít a továbbutazáshoz többek között Bangkok, Szingapúr, Penang, Kuala Lumpur, Dzsakarta, Ho Si Minh-város, Hanoi, Manila, Phnompen, Tokió (Narita), Fukuoka, Nagoja és Szöul felé. További járatok közlekednek Ausztráliába, Új-Zélandra és számos japán városba. A CI legtöbb járata Hanoiba, Kuala Lumpurba, Dzsakartába és Bangkokba repül.

Tajvanon keresztül számos csatlakozási lehetőség kínálkozik a továbbutazáshoz

Fotó: China Airlines

A China Airlines meghirdette áprilisi menetrendjét is. Amennyiben a járványhelyzet változatlan, hasonló frekvenciával tervezik a járatok számát. Frankfurtból havi 5, Amszterdamból havi 4 és Londonból (LHR) havi 2 járat közlekedik majd Tajpejbe, onnan tovább Délkelet-Ázsiába (a fent említett úti célokba), Ausztráliába, Új-Zélandra és Japánba.

A China Airlines járataival kapcsolatos naprakész információ a légitársaság weboldalán található.