Ezentúl újrahasznosított anyagokból készül az Air France kényelmi csomagja

Forrás: turizmus.com

 2022. január 21. 12:35

Az Air France a hosszútávú járatokon olyan kiegészítő, kényelmi csomagot biztosít az üzleti és prémium economy osztályú utasok számára, amely jelentős részben újrahasznosított anyagból készül. Ezzel az egyszer használatos műanyag hulladék mennyisége és csökkenthető.

A francia légitársaság a környezettudatos szemléletmód jegyében vezeti be az új csomagot, amely 93 százalékban újrahasznosított anyagokból készül. Az elegáns és sportos megjelenésű kiegészítő az Air France hagyományos színeiben (tengerészkék és szürke) készül, és megtalálható rajta a cég logója, a szárnyas csikóhal is.

A csomagban kukoricakeményítőből készült fogkefe és toll található, a füldugókat műanyag helyett újrahasznosított papírba csomagolják. A legnagyobb kényelem biztosítása érdekében a nagy és puha alvómaszk, a zokni és a Clarins kozmetikumok továbbra is elérhetők.

A kiegészítőt az Air France hosszútávú járatainak üzleti és prémium economy utasai kapják

Fotó: Air France

A hosszútávú járatokon prémium turista osztályon utazók számára is rendelkezésre áll a csomag, amely piros és tengerészkék színben készül, és szintén kukoricakeményítőből készült fogkefét, papírba csomagolt füldugókat, valamint alvómaszkot és zoknit tartalmaz.

A műanyagot mindegyik utazási osztályon higiénikus, újrahasznosított csomagolás váltja, a fejhallgatókat szigorú szabályok szerint tisztítják és fertőtlenítik, így elkerülhető az egyszer használatos műanyag csomagolás használata.

Ahogy eddig is, ezek a kényelmi csomagok elvihetők a járatról, és később igény szerint újra felhasználhatók.

Az Air France ezekkel a megoldásokkal is ara törekszik, hogy fenntarthatóbb legyen az üzemelése és folyamatosan csökkentse az egyszer használatos műanyagból keletkező hulladék mennyiségét.