Újraindítja három járatát Angliából Budapestre a Jet2

Forrás: turizmus.com

 2022. február 06. 14:24

A légitársaság az utazási kedv erősödése miatt február és március folyamán újraindítja a koronavírus-járvány miatt leállított európai járatainak egy részét.

A Jet2 bejelentette, hogy február 7-től fokozatosan újraindítja a koronavírus-járvány miatt leállított európai járatainak egy részét - írja a TTG.

Manchesterből február 11-től utazhatnak a turisták a magyar fővárosba, míg Birminghamből és Leeds Bradford repülőtérről március 4-től indulnak hetente kétszer a Jet2.com járatai Budapestre.

Steve Heapy, a Jet2.com és a Jet2holidays vezérigazgatója elmondta, hogy a városlátogatások iránti kereslet "nagyon erősen" tért vissza, miután a korlátozások enyhítése miatt az utazási kedv kezd "visszatérni a normális kerékvágásba".

jet2_123rf

Február és március folyamán a Manchesterből, Birminghamből és Leedsből induló Jet2-járatok is újraindulnak majd Budapestre

Fotó: schulzhattingen/123rf.com

A Jet2.com a járványt megelőző időszakban komoly forgalmat bonyolított Budapest és az Egyesült Királyság között, 2019. novemberében például a most újraindított járatok mellett még Edinbourgh-ba és East Midlands repülőteréről is közlekedett a Liszt Ferenc Repülőtérre.