Újraindítja tunéziai járatát a Taurus Reisen

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 20. 11:23

Újraindítja tunéziai charterjáratát a Taurus Reisen – értesítette szerkesztőségünket Kálmán Krisztina, az utazásszervező irodavezetője.

A Nouvelair légitársaság gépei a tervek szerint szeptember 2. és november 25. között, csütörtöki napokon közlekednek, odaúton a Budapest–Monastir, míg visszaúton a Monastir–Katowice–Budapest útvonalon.

Kálmán Krisztina szerint az újraindulás nemcsak nekik, hanem az utasoknak is nagyon jó hír, mert sokan várták már a tunéziai nyaralások lehetőségét. Meglátása szerint rengeteg Tunézia-rajongó van Magyarországon, hiszen az észak-afrikai ország mint úti cél ár-érték aránya rendkívül kedvező.

Az utazásszervező szerint itthon is sokan várják már, hogy Tunéziában nyaralhassanak

Fotó: 123rf.com

Tunéziában augusztus 19-től változtak a beutazási szabályok. A Külgazdasági és Külügyminisztérium Konzuli Szolgálatának tájékoztatása szerint az országba történő belépés feltétele – a beoltottaknak is – egy 72 óránál nem régebbi, QR-kóddal ellátott negatív RT-PCR teszteredmény bemutatása.A szervezett úton, charterjárattal érkező személyek mentesülnek a kötelező karantén alól, azonban csak csoportosan mozoghatnak a szállodán kívül, tehát önállóan szervezett programokon nem vehetnek részt.A beutazóknak továbbra is ki kell tölteniük és kinyomtatva, aláírva magukkal vinniük az utazásra a tunéziai egészségügyi minisztérium formanyomtatványát.