Újraindul a Lufthansa Debrecen–München járata

Forrás: turizmus.com

 2020. október 14. 13:58

A légitársaság a koronavírus-járvány miatt március 16. óta szüneteltette menetrend szerint közlekedő járatát.

Október 26-tól szigorú szabályok betartása mellett újraindul a Lufthansa München és Debrecen között közlekedő járata, mely hetente három alkalommal fog üzemel – olvasható a dehir.hu oldalon. Az első gép reggel 9.20-kor landol a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, majd 10 órakor indul vissza a bajor fővárosba.

A légitársaság a koronavírus-járvány miatt március 16. óta szüneteltette menetrend szerint közlekedő járatát, melyet 2016-ban indítottak el.

Mint írják, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér minden óvintézkedést megtesz a járvány elleni védekezés érdekében. A terminálépület egész területén, a teljes várakozási idő alatt kötelező a szájat és orrot is eltakaró maszk viselése.

Az utasok és a repülőtér munkatársainak egészségügyi védelme érdekében folyamatos a fertőtlenítés az utasmozgás által érintett területeken, valamint ezeken a területeken bővített darabszámban állnak rendelkezésre automata, érintésmentes kézfertőtlenítők.

Október 26-tól újraindul a Lufthansa Debrecen–München járata

Fotó: 123rf.com

Az utasokkal érintkező kollégák (utaskezelők, utasbiztonsági ellenőrök) számára maszkok, arcpajzsok használata kötelező.

Más légi járatokhoz hasonlóan a Lufthansa járatain szintén kötelező a maszk viselése, és a légitársaság repülőgépei Hepa-szűrőkkel lettek felszerelve, melyek folyamatosan tisztítják a körülbelül 2-3 percenként cserélődő levegőt a kabinban.