Ünnepel a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 23. 12:00

Színes rendezvénysorozattal ünnepli a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara jogelődje, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját.

A programok megszólítják a kar korábbi és jelenlegi hallgatóit, oktatóit, munkatársait, szakmai és tudományos partnereit egyaránt.

A programok között megtalálható többek között alumni rendezvény a volt hallgatók részére, akik 40 éve kezdték, illetve 25 éve fejezték be tanulmányaikat, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek.

Alumni rendezvények, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek – ez mind szerepel a programban

Fotó: BGE

A programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye a 2019. október 11-én megrendezésre kerülő szakmai konferencia lesz A múlt értéke, a jövő sikere – 50 éves a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás – Jubileumi konferencia címmel. A délelőtti plenáris ülés után délután négy szekcióban neves szakemberek tartanak majd előadásokat.

Az ünnepségsorozat részletes programjai EZEN a linken érhető el.

Amennyiben valamely programon részt kíván venni, kérjük, jelezze ezt a kvik50@uni-bge.hu e-mail címen!