Utazás 2019 kiállítás újításai

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 26. 09:30

A HUNGEXPO Utazás kiállításon idén először indult el a Diák Szakmai Nap, melyen felsőfokú turisztikai tanulmányait végző hallgatók versenyeznek.

A kezdeményezésnek olyan nagy sikere volt a diákok, cégek és a zsűri körében, hogy 2019-re már hét egyetem jelentkezett rá. A hallgatók már csapatokat alkottak és megkapták a témáikat. Egy félév áll rendelkezésükre, hogy a Bács-Kiskun megye és Kecskemét, Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, Neckermann és az Utazáskiállítás izgalmas témáit kidolgozzák, majd félévkor az iskolájukban tanárjaik előtt bemutassák. Az Utazás kiállításon szakmai zsűri előtt már csak a 2 legjobb csapat versenyez és vesz részt a közönség szavazáson.

 

A kiállítás szervezőinek célja, hogy a hallgatók örömmel jöjjenek az Utazás kiállításra, részvételük interaktív legyen, közben tanuljanak, tapasztalatokat szerezhessenek és akár már kezdő munkavállalóként is bemutatkozhassanak. Ehhez Turisztikai Állásbörzét is tervez.

A rendezvény első napja, csütörtök szakmai nap, melyen a sportturizmus, Algéria, mint külföldi díszvendég, Bács-Kiskun megye és Kecskemét, mint belföldi díszvendég, várak és kastélyok, mint kulturális díszvendég kerül az előadások fókuszába. Második napon, pénteken lesz a fent említett Diák Szakmai Nap. A nagyközönség napokon a Vásárközpont szinte minden egyes pavilonjában látványos események várják a látogatókat.

2018. október 15-ig történő jelentkezés esetén átlagosan 15% kedvezménnyel lehet még kiállítói helyet foglalni.

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)

Kapcsolódó cikkek